I Tusmørket (single) af Birgitte Ellemann Höegh
Riidr One
Tilføj til ønskeliste Gratis uddrag
  • Tilføj til bibliotek
  • Læs gratis uddrag
  • Embed-kode

I Tusmørket single

DKK 25
9 anmeldelser
Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Et boom i brugen af kokain har sammen med øget konkurrence om stofmarkedet gjort det danske narkotikamiljø mere ustabilt og farligt end nogensinde. Prisen betaler gadenarkomanerne. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest. Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til ...
DKK 25
Undertitel Jagten på penge i den hvide heroins by
Forfattere Birgitte Ellemann Höegh (forfatter), Jakob Bergmann Moll (forfatter)
Forlag Zetland
Udgivet 18 august 2012
Genrer
Sprog Danish
Format epub
Beskyttelse watermark
ISBN 9788771372620
Bogklubben med Danmarks største udvalg

Denne bog indgår i Riidr One

Få din første bog for kun 35 kr

Læs mere her

Tag med Danmarks kriminelle narkomaner på arbejde i en verden, hvor pensionister sælger piller, skyldnere tortureres, og ikke engang politiet kan hjælpe dig, når bagmanden banker på. Et boom i brugen af kokain har sammen med øget konkurrence om stofmarkedet gjort det danske narkotikamiljø mere ustabilt og farligt end nogensinde. Prisen betaler gadenarkomanerne. I provinsen er udviklingen værst, og i Odense er heroinen stærkest. Skribenterne brugte mere end seks måneder på at komme til bunds i byens underverden. I TUSMØRKET fortæller en historie om samfundets underside i en tid, hvor de udstødtes tilværelse fylder mindre på normalsamfundets lystavle end nogensinde før. Bliv medlem af Zetland og køb "I Tusmørket" og alle Zetlands tidligere udgivelser til til halv pris. Når du melder dig ind får du samtidig den seneste udgivelse fra Zetland gratis. Derudover modtager du alle de nye udgivelser der udkommer mens du er medlem, helt gratis og ofte dagen før de kan købes andre steder. Læs mere om at blive medlem af Zetland og meld dig ind her.
Tilføj din egen anmeldelse

I Tusmørket Jagten på penge i den hvide heroins by

Læsningen er på én gang elementært spændende og realistisk fortællende som reportage. Beretningen giver et barskt indblik i narko-tyvens liv og hans endnu værre miljø. Anmeldt efter læsning af den gratis smagsprøve.