Lyt til lydbøger

med Riidr Bøger 

Lyt til lydbøger i Danmarks førende app, Riidr Bøger. Saml alle dine lydbøger i én app. Riidr Bøger gør det nemt at lytte til mere end 4.500 af de bedste danske lydbøger. Du kan lytte til lydbøger på iPad, iPhone og iPod, samt lytte på Android telefoner og tablets.

riidr bøger app på android

"... ens yndlingsbog er lige ved hånden og kan findes frem på et øjeblik. Kan klart anbefales." - Inger Wolf

Med en lydbog fra Riidr får du:

Lyt til lydbøger

Lydbøger til iPad, iPhone og iPod

Lyt til lydbøger direkte på din iPad, iPhone og iPod. Med Riidr Bøger får du de største lytteoplevelser leveret øjeblikkeligt til din enhed. Applikationen gemmer automatisk det sted, i lydbogen, du er nået til. Ønsker du at skifte imellem at lytte på mobil og tablet, vil du selvfølgelig også kunne starte det sted, du sluttede lytningen. 

 

Lyt gratis til mere end 4.500 titler

Med Riidr Bøger kan du lytte til gratis uddrag fra mere end 4.500 lydbøger streamet direkte til Riidr Bøger applikationen. Alt du skal gøre er at trykke på knappen "Gratis Uddrag", og så er du i gang.

Gratis uddrag af lydbog
2.000 gratis smagsprøver på e-bøger

Lyt hvor du vil, når du vil 

Med Riidr Bøger kan du også lytte, når du er på ferie eller i offline tilstand. Ønsker du at lytte til lydbøger på en CD-afspiller, kan du frit downloade lydbogen på din computer og brænde mp3 filen til en CD. På den måde kan hele familien få glæde af lydbogen i bilen eller derhjemme.

Brug AirPlay med Riidr Bøger

Når du lytter til lydbøger på iPhone og iPad kan du benytte AirPlay funktionen i Riidr Bøger til nemt at sende lyden til dine højtalere, hvis du er i nærheden af et AirPlay understøttet lydsystem. 

Læs hvor og hvornår du vil
læs e-bøger fra ereolen

Køb via Riidr.com lyt i Riidr Bøger

Hvis du køber dine lydbøger via Riidr.com vil de automatisk blive gjort tilgængelige i Riidr Bøger applikationen til iOS og Android. Alt du skal gøre er, at logge ind i Riidr Bøger med de samme bruger oplysninger som på Riidr.com, og vupti, så er du i gang. 

Lydbøger til børn

Ønsker du at dine børn skal lytte til lydbøger, har Riidr mere end 1.000 titler. Klik her og se hele udvalget.  

Læs hvor og hvornår du vil