E-bøger og lydbøger til iPad

med Riidr Bøger app til iOS 

Læs e-bøger og lydbøger i Danmarks førende app til læsning på iPad og iPhone. Saml alle dine e-bøger og PDF filer i én app. Riidr Bøger gør det nemt at læse eller lytte til mere end 500.000 af verdens bedste titler.

 

 

man

"... den danske pendant til Amazons Kindle og Apples iBook" - TV2 Beep

"Jeg bruger Riidrs app til al læsning på min iPad, også til andet end e-bøger for eksempel når jeg modtager PDFer. Den er mest overskuelig, reagerer hurtigst og er pænest. Den fungerer nærmest som et mini-kartotek - a la Dropbox, og det er jeg meget taknemmelig for!" - Lotte Garbers - forfatter og formand for forfatterforeningen

"@riidr app, er intet mindre end mægtig" - Anders Breinholt på Twitter

Med Riidrs iOS app får du

bibliotek til e-bøger

Dit eget bibliotek til e-bøger og lydbøger

Læs e-bøger og lydbøger direkte på din iPad. Med Riidr Bøger får du de største læseoplevelser leveret øjeblikkeligt til din iPad, iPad Mini, iPhone eller iPod.

De bedste priser og udvalg

Vores kontakter til de danske forlag sikrer dig de bedste priser. Prøv gerne at sammenligne os med andre applikationer, og du vil finde, at vi ikke blot leverer de bedste e-bøger, men også til de billigste priser. Udvalget af e-bøger bliver større dag for dag - så hent Riidr bøger applikationen i dag, og kom i gang med at læse gode bøger med det samme.

eboghandel og marked
gratis smagsprøver på e-bøger

Masser af gratis uddrag

Vi giver dig mere end 15.000 gratis uddrag på de største danske e-bøger. Alt du skal gøre er blot at downloade Riidr bøger applikationen og kom i gang med at læse allerede i dag. Derudover har vi også gratis uddrag på alle lydbøger. På den måde kan du være sikker på, altid at vælge den rigtige lydbog.

Tilpas selv dine læseindstillinger

Det er muligt at tilpasse alt fra skriftstørrelse til baggrundsbelysning i applikationen. Dette betyder, at du kan tilpasse alt til lige netop den læseoplevelse du ønsker.

tilpas læseindstillinger i e-bøger
synkronisering af e-bøger

Synkroniserer mellem alle dine enheder

Har du købt en e-bog på din iPad i Riidr applikationen, og vil du gerne læse på din iPhone? No problem - log på din iPhone med din Riidr konto og dine e-bøger vil automatisk blive synkroniseret til din telefon! Dette gælder også få bogmærker, markering, noter og for din sidst læste side. Det er smart.

 

Du kan altid få dine e-bøger ud

Ønsker du på et tidspunkt at læse dine e-bøger på en anden enhed eller computer kan du altid downloade dine e-bøger fra riidr.com.

 

synkronisering af e-bøger

Afspilning af lydbøger

Riidr har sørget for en simpel afspilning af lydbøger. Alle lydbøger er inddelt i kapitler, og du kan nemt navigere til præcis det sted du ønsker at afspille. Riidr Bøger app'en har også en AirPlay funktion, så du nemt kan afspille dine lydbøger i hjemmet. 


 

Læs DRM beskyttede e-bøger fra bl.a. eReolen

Som de første i Norden er Riidr blevet certificeret af Adobe Systems Inc., så du kan få glæde af at læse e-bøger beskyttet med Adobe DRM. Derfor kan du importere dine DRM beskyttede dokumenter direkte til Riidr bøger applikationen.

læs e-bøger fra ereolen