E-bøger og lydbøger til Android

med Riidr Bøger app

Læs e-bøger og lydbøger i Danmarks førende app til læsning på Android. Saml alle dine e-bøger og PDF filer i én app. Riidr Bøger gør det nemt at læse eller lytte til mere end 500.000 af verdens bedste titler.

 

 

riidr bøger app på android

"... ens yndlingsbog er lige ved hånden og kan findes frem på et øjeblik. Kan klart anbefales." - Inger Wolf

Med Riidrs Android app får du

bibliotek til e-bøger

Dit eget bibliotek til e-bøger og lydbøger

Læs og lyt til e- og lydbøger direkte på din Android smartphone eller tablet. Med Riidr Bøger får du de største læseoplevelser leveret øjeblikkeligt til din enhed.

 

Importér dokumenter til Riidr bøger

Du kan nemt importere dokumenter som PDF og ePub direkte til Riidr Bøger applikationen. På den måde kan du altid nemt holde styr på dine dokumenter og e-bøger. Download og prøv det allerede i dag.

eboghandel og marked
2.000 gratis smagsprøver på e-bøger

Masser af gratis uddrag 

Vi giver dig mere end 15.000 gratis uddrag på de største danske e-bøger. Alt du skal gøre er blot at downloade Riidr bøger applikationen og kom i gang med at læse allerede i dag. Derudover har vi også gratis uddrag på alle lydbøger. På den måde kan du være sikker på, altid at vælge den rigtige lydbog.

Læs hvor og hvornår du vil

Skal du vente i et kvarter hos lægen eller er toget forsinket igen? Med Riidr Bøger applikationen har du altid dine yndlings e-bøger lige ved hånden. Du kan tilpasse læse oplevelsen, så den passer lige netop dine behov - vi har sågar gjort det muligt at skifte til nattelæsning så du ikke forstyrre dine øjne eller din sengepartner.

Læs hvor og hvornår du vil
læs e-bøger fra ereolen

Læs DRM beskyttede e-bøger fra bl.a. eReolen

Som de første i Norden er Riidr blevet certificeret af Adobe Systems Inc., så du kan få glæde af at læse e-bøger beskyttet med Adobe DRM. Derfor kan du importere dine DRM beskyttede dokumenter direkte til Riidr bøger applikationen.